SVIJETSKI DAN DARIVATELJA KRVI 14.06.2023.

Dan dobrovoljnih darivatelja krvi 14. lipnja obilježava Vaša humanost, plemenitost i bezgranična ljubav prema čovjeku, zato Vam ovim putem želimo izraziti našu zahvalnost.

Kontinuiranim i redovitim odazivima Vas-dobrovoljnih darivatelja krvi na akcije prikupljamo tu zlatnu tekućinu koja je ključna u zadovoljavanju potrebe za transfuzijom krvi tijekom mirnodopskog vremena kao i tijekom hitnih slučajeva ili katastrofa.

Zbog Vas i Vašeg doprinosa, dragi darivatelji zaista smo solidarno i ujedinjeno društvo, dajući krv Vi iznova dajete sebe i budite nadu u oporavak od bolesti i spašavate živote drugih.

Hvala Vam dragi darivatelji na iskazanoj ljubavi i humanosti kao i na svemu što činite kako bi se izgradila i podigla svijest ljudi o kulturi kontinuiranog davanja krvi, cijenimo Vašu plemenitost i od srca čestitamo.

 

 

Ostale vijesti

Eko akcija Crveni križ u plavom okviru

Eko akcija Crveni križ u plavom okviru

Klub 60+ Omišalj odradio je eko akciju Crveni križ u plavom okviru 05.06.2024. godine, članice Kluba čistile su priobalje u uvali Voz. Crveni križ u plavom okviru ima za cilj razvijanje pozitivnih navika očuvanja okoliša i postupanja sa otpadom.

read more
Skip to content